Selecteer provincie

Essentie coaching & stressconsultancy De


Details

Adres
Engelumerstraat 12
8913GC Leeuwarden
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

De Essentie Coaching & Stressconsultancy is een bedrijf, gevestigd in Leeuwarden, dat gespecialiseerd is in coaching, stressconsultancy, loopbaanadvies en slaapcoaching.

De Essentie betekent de kern, het wezenlijke. Daar draait het ook om in het leven van alledag. Zodra je de essentie van je leven loslaat, gaan dingen minder lekker lopen en kom je minder goed in je vel te zitten.

De Essentie is de praktijk van Joanke Sierksma (Dokkum, 1962).

In de periode dat Joanke werkte in de zakelijke dienstverlening heeft zij diverse opleidingen gevolgd, onder andere NLP (Neuro Linguisitsich Programmeren), Coaching, Stressconsultancy, Systemisch Werk, Solution Focused Therapie (Oplossingsgericht Werken), en is Joanke in 2004 haar eigen praktijk gestart.

Zij werkt individueel en ieder traject is maatwerk.

Als coach en stressconsultant loopt zij een tijdje mee met mensen op hun levenspad. Samen zoeken ze de weg naar de juiste balans. Joanke is ervan overtuigd dat iedereen in staat is de regie in zijn eigen leven en werk te herwinnen of te behouden. In haar praktijk werk zij zowel met particulieren als met bedrijven.

Een traject bij De Essentie is naast een veranderingstraject ook een verrijkingstraject.

Werkwijze:

Word weer regisseur van je eigen leven.
We beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we samen waar je je bevindt, wat je doel is en wat je wilt bereiken. Na het intakegesprek stel ik een plan van aanpak op dat ik met je bespreek, daarin geef ik ook aan hoeveel sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Tussentijds is er een evaluatie van het traject, zodat we beiden kunnen kijken waar we staan en of we nog steeds op de goede weg zitten.

Een traject heeft de meeste kans van slagen wanneer de toegepaste werkvormen aansluiten bij de belangstelling en de persoon van de cliënt. Daarom is het traject altijd op het individu afgestemd. Wat goed is voor de één hoeft niet persé te werken bij de ander. Veelal werk ik met opdrachten en oefeningen die thuis gemaakt kunnen worden, zodat het effect van de coaching groter is.

Ik maak o.a. gebruik van: NLP (Neuro Linguisitsich Programmeren), Systemisch werk (familieopstellingen) Solution Focused Therapie (Oplossingsgericht Werken), kernkwaliteiten, RET (Rationele Effectiviteits Training), meditatievormen, ontspanningsoefeningen, creatieve technieken, visualisaties, biografisch werken.