Selecteer provincie

Coach Service Holland 035-6831799: Kosten & prijzen in de buurt, (business) training online.


Details

Adres
Hortensiastraat 31/A
1214AR Hilversum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Coach Service Holland heet u van harte welkom op haar site.
Coach Service Holland heeft touringcars die verschillen in luxe en in het aantal zitplaatsen (20 tot 92). Uiteraard voldoen ze allemaal aan de hoogste graad van veiligheid en comfort. Bij vervoer draait het immers om mensen!
Coach Service Holland biedt u de mogelijkheid om met een luxe touringcar van of naar Schiphol te worden vervoerd. Door onze locatie kunnen wij een perfecte aansluiting op uw vlucht regelen. Onze ervaren chauffeurs halen u op uw locatie op en brengen u naar uw bestemming op het tijdstip dat u wilt.
Bij uw aankomst op Schiphol bieden wij u allerlei extra services. Zo kunnen wij uw groep opwachten op het vliegveld bij het meeting point in de aankomsthal. Indien u met veel bagage reist hebben wij een aanhanger beschikbaar.
Coach Service Holland heeft een speciale maritieme service die is gespecialiseerd in het vervoeren en begeleiden van scheepsbemanningen. Door onze locatie komen wij gemakkelijk bij de belangrijke havens in Nederland en we zitten dichtbij Schiphol. Hierdoor kunnen wij altijd de gewenste service leveren. Wij verzorgen begeleiding en vervoer voor de bemanning van en naar medische diensten, het vliegveld, havens en elke andere gewenste locatie.
Wanneer u dit wilt, maken wij hotelreserveringen voor u in het hotel dat uw voorkeur heeft. Laat het ons weten en wij voeren deze extra service voor u uit.