Personal coach Heino Kosten & prijzen in de buurt, of de beste business training online.

Hoge bomen vangen veel wind.. Het is eenzaam aan de top.. Zomaar 2 gezegden die al duidelijk aangeven dat het niet altijd even leuk en makkelijk is om directeur te zijn. De druk en verantwoordelijkheid kunnen zwaar wegen. Het handelen in het belang van het bedrijf gaat soms tegen het geweten in. Denk dan bijvoorbeeld aan het gedwongen ontslag van oudere werknemers die zich al jaren hebben ingezet voor het bedrijf. Om te kunnen overleven als bedrijf is dit ontslag soms de enige oplossing, maar moreel gezien niet gewenst. De directeur moet deze beslissing nemen en is daarmee vaak de gebeten hond.

De druk die ligt op het "leider zijn" heeft ook zijn weerslag op het privéleven. Directeur ben je tenslotte niet van 9 tot 5, dat ben je doorlopend. Problemen en gewetenswroeging worden mee naar huis genomen, wat zorgt voor bijvoorbeeld spanningen in de relatie. Soms wordt deze druk zo hoog dat er lichamelijke klachten optreden, uiteindelijk soms zelfs met een burn-out als gevolg.

Herken jij jezelf in dit verhaal en wil je leren hoe je het beste met deze en andere problemen kunt omgaan? Wil je leren hoe je weer met jezelf in balans kunt komen en het beste uit jezelf en jouw bedrijf kunt halen? Kies dan voor executive coaching. Een business coach weet jou door het stellen van de juiste vragen te helpen bij het maken van de juiste zakelijke beslissingen. Een personal life coach helpt jou om een persoonlijke groei door te maken. Een executive coach kan jou op beide vlakken verder helpen en ervoor zorgen dat je weer in harmonie bent en daardoor een sterke leider voor jouw bedrijf. Doordat een executive coach gebruik kan maken van coaching software kan de training veelal online gevolgd worden. Dit scheelt een hoop tijd. Tijd die voor jou kostbaar is.

Het kost je nu tijd en geld, maar het is een investering in jezelf die jou en je bedrijf uiteindelijk alleen maar winst op kan en zal leveren!


Coaches in de buurt van "Heino"

Bent of kent u een Coache in Heino? Meld een bedrijf gratis aan