Selecteer provincie

Medisch Pedicure Praktijk Ingrid Swinkels (sport)


Details

Adres
Van Effenlaan 40
4707JH Roosendaal
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Medische voetzorg voor specialistische zorg.
Pedicure behandelingen voor iedereen. Dus ook voor de niet chronisch ziek is, maar wel voetzorg behoeft of ter ontspanning hiervoor in aanmerking wilt komen.

Sporters zijn hier ook op het juiste adres, naast de voetverzorging ook mogelijkheden van een ondersteunend Fit programma.
Producten ter ondersteuning op een gezonde manier! Tevens zijn hier ook nog voordeel mogelijkheden. Bij interesse?! Gewoon een afspraak maken met vermelding van Fit box.

Bovenstaande geldt ook voor ieder ander die zijn gezondheid wilt ondersteunen. Ik kan u hierover meer informatie geven of u kijkt bij Vital 5 box op http://vitaalleven.flp.com

Voetmassages ter ontspanning zijn ook mogelijk aangevuld met paraffinebehandeling, nagellak.
Zie ook mijn website www.MedischpedicurepraktijkIngridswinkels.nl

Online ook mogelijk hoogwaardige producten te bestellen bij mij telefonisch op te halen aan de praktijk en zie ook: http://vitaalleven.flp.com (hier kunt u zelf ook bestellen, uiteraard vraag gerust om begeleiding van mij. Indien u besteld via mijn website, let u er dan wel op dat mijn naam Ingrid Swinkels en nr: 310000202469 hier vernoemd zijn, zodat wanneer u vragen heeft ook bij mij terecht kan. Wilt u uw eigen business opbouwen, maak dan zeker een afspraak, ik wil u graag hierbij sponsoren.

Voetverzorging, dagelijkse verzorging, voedings suplementen,
Verder kunt u bij mij ook weightcare box bestellen, fitbox (energieker voelen ook voor sporters een aanrader!)

sporters, gezondheid, weightcare, maar ook dagelijkse verzorging te denken aan shampo, tandenpasta, bodylotions, douche en badschuim, make-up, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging.
En uiteraard van binnenuit door voedingssuplementen etc. Informatie op mijn pedicure website en http://vitaalleven.flp.com
Wilt u zelf werken met deze producten, kunt u uiteraard met mij contact opnemen over de mogelijkheden.

Lukt online bestellen niet, kunt u mij een email met uw wensen sturen, dan kan ik deze nadat u de producten betaald heeft deze voor u bestellen.